Tarçınlı Elmalı Kurabiye

View previous topic View next topic Go down

Tarçınlı Elmalı Kurabiye

Post by Admin on Tue Jul 18, 2017 3:35 pm

Öncelikle iç harcımızı hazırlayarak işe başlayalım. Elmaları kabuklarını soyarak rendenin kalın kısmından rendeleyin. Rendelenen elmaları bir tavaya alin ve içine toz şekeri ekleyerek biraz pişirin. Daha sonra tarçın ve cevizini ekleyin. Elmaların sertliği gidene kadar pişirmeniz yeterlidir. Daha sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın.

Hamur için gerekli olan margarin ve pudra şekerini özleşene kadar çırpın. Krema kıvamına geldikten sonra diğer malzemeleri de ekleyerek hamurunuzu yoğurun. Kulak memesi kıvamında ve elinize yapışmayan bir hamur elde edin.

Muhtesem tatlı tarifleri icinde ayri bir yeri olan Tarçınlı elmalı kurabiye tarifi için hamurunuzu üç parçaya ayırın ve her parçayı kalın bir şekilde açın. Açtığınız hamuru pasta dilimi gibi 8 parçaya kesin ve kalın kısmına bolca harç koyarak

Admin
Admin

Posts : 203
Join date : 2017-06-03

View user profile http://firmatanitim.forum2x2.ru

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum